Κεντρο Ανθιζω

Ανθίζω σημαίνει αναπτύσσομαι, ομορφαίνω, φτάνω στην καλύτερη εκδοχή μου…

Τα παιδιά είναι τα λουλούδια της ζωής μας, τη γεμίζουν με χαρά και νόημα…

Η θεραπευτική ομάδα του “ΑΝΘΙΖΩ” βοηθάει τα «λουλούδια» να ανθίσουν και να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Είναι μια μεγάλη Αγκαλιά, που Αγαπάει το παιδί, το βοηθάει να Αναπτυχθεί και να Ανακαλύψει τις δυνατότητές του…

Νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτό και την οικογένειά του, ενώ μέσα από την Θεραπεία το παιδί καταφέρνει να Ισορροπεί και τελικά να Ζει ανεξάρτητο και ευτυχισμένο…

kentro anthizo
Ποιοί Είμαστε

Tο νεοσύστατο κέντρο Ανθίζω έχει ως βασικό του στόχο την κάλυψη των αναγκών σε θέματα λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, συμβουλευτικής γονέων, ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών & εφήβων, καθώς και ειδικής διαπαιδαγώγησης.

Το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου μας, άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, παρέχει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας με σεβασμό πάντα στο άτομο.

Στόχος μας η σωστότερη και καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες του κάθε ατόμου. Όραμά μας να παρέχουμε μόνο την αλήθεια!

Ο χώρος στο κέντρο μας έχει δημιουργηθεί με πολλή αγάπη για τα παιδιά και με οδηγό τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους. Στόχος μας να κεντρίζει το ενδιαφέρον τους, αλλά και παράλληλα να νιώθουν ασφάλεια, σιγουριά και άνεση. Είναι ένα πολύχρωμο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Πυξίδα σε όλο μας το έργο είναι τα χαμόγελα των παιδιών και των γονιών τους, καθώς και η εξέλιξή τους.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι τα παιδιά να έρχονται με χαρά και διάθεση στο χώρο μας και να απολαμβάνουν τόσο το χρόνο αναμονής, όσο και την κάθε συνεδρία.

Επικοινωνία